AMI Paris oversize Ami de Coeur patch sweatshirt Black

AMI PARIS
8580,00
грн.
Ami Paris - французький бренд, заснований паризьким дизайнером Александром Маттіуссі в 2011 році після кількох років роботи в Dior, Givenchy і Marc Jacobs.

Назва Ami має два значення. Перше - це 'друг' по-французьки, а друге - це ініціали і остання літера прізвища дизайнера. У концепцію бренду Маттіуссі поклав чесність і простоту справжнього друга.

Невимушений, автентичний і дружелюбний підхід Александра до моди відображає особливий тип парижанина, який молодий, крутий і безтурботний. Кожного сезону Маттіуссі створює свій особливий ідеальний дизайнерський гардероб замість тематичних колекцій, який розповідає про елегантність, класику, якість і комфорт поза модними тенденціями, змиваючи межі між повсякденним і шикарним. Вироби від Ami завжди базові, досить прості і універсальні, що дозволяє створювати багато різноманітних комплектів на кожен день.

Паризький бренд AMI втілює простоту своєї колекції Ami De Coeur. Толстовка Broderie з джерсі з органічного хлопка з вишитим логотипом в тон і класичним кроєм. Ця толстовка преміум-класу відрізняється найвищою універсальністю.

Тип: Толстовки

Вас може зацікавити: