AMI Paris Exclusive Ami De Coeur T-Shirt Pink

AMI PARIS
5490,00
грн.
Ami Paris - це французький бренд, заснований паризьким дизайнером Александром Маттіуссі в 2011 році після декількох років роботи в Dior, Givenchy та Marc Jacobs.

Назва Ami має два значення. По-перше, це "друг" у французькій мові, а по-друге, це ініціали та остання літера прізвища дизайнера. В концепції бренду Маттіуссі закладено чесність та простоту настоящого друга.

Аутентичний, невимушений та дружній підхід Александра до моди відображає особливий тип парижанина, який є молодим, стильним та безтурботним. Кожного сезону Маттіуссі створює свій унікальний дизайнерський гардероб замість тематичних колекцій, який розповідає про елегантність, класику, якість та комфорт поза модними тенденціями, розмиваючи межі між повсякденним та шикарним. Вироби від Ami завжди базові, досить прості та універсальні, що дозволяє складати безліч різноманітних комплектів на кожен день.

Ця футболка виконана з рожевого хлопкового джерсі з короткими рукавами. Має трикотажний рубчастий воріт з круглим вирізом. На грудях присутня аплікація з вишитим білим логотипом. Також є вишитий логотип в тон на спині. Колір: Рожевий.

Тип: Футболки

Вас може зацікавити: