AMI Paris Ami de Coeur Hoodie Beige

AMI PARIS
8980,00
грн.
Ami Paris - французький бренд, заснований паризьким дизайнером Александром Маттіуссі в 2011 році після декількох років роботи в Dior, Givenchy і Marc Jacobs. Назва Ami має два значення. Перше - це 'друг' у французькій мові, а друге - це ініціали та остання літера прізвища дизайнера. У концепцію бренду Маттіуссі вклав чесність та простоту справжнього друга.

Неформальний, автентичний та дружелюбний підхід Александра до моди відображає той особливий тип парижанина, який молодий, стильний та безтурботний. Кожного сезону Маттіуссі створює свій особливий ідеальний дизайнерський гардероб замість тематичних колекцій, який розповідає про елегантність, класику, якість та комфорт поза модними тенденціями, розмиваючи межі між повсякденним та шикарним. Речі від Аmi завжди базові, досить прості та універсальні, що дозволяє створювати багато різноманітних комплектів на кожен день.

Бежева толстовка з довгими рукавами з органічного хлопка френч террі. Куліска на капюшоні. На грудях вишитий логотип в тон. Трикотажні манжети та низ у рубчик. На комірці ззаду вишитий логотип в тон.

Тип: Толстовки

Вас може зацікавити: