BOYY Fred 19 Leather Shoulder Bag

BOYY
00-00015342
18990,00
грн.
26586,00
грн.
Перша колекція аксесуарів Boyy з'явилася у 2006 році. В неї увійшли повсякденні шкіряні сумки-конверти Slash (сьогодні ця модель вважається класичною) та вмісткі кросбоді з великою квадратною пряжкою.

Згодом їх почали прикрашати також мініатюрні клатчі та сабо. Через рік на аксесуарах з'явились круглі вставки замість квадратної пряжки: через них проходять короткі ручки моделі Deon, і ними ж прикрашають мініатюрну поясну сумку.

Візитною карткою марки вважаються моделі Bobby з двома круглими ручками, Karl у вигляді трапеції та Romeo з прямою металевою ручкою. Кожен сезон дизайнери оновлюють їх, використовуючи нові матеріали. Сумки шиють з металізованої шкіри, з голографічним ефектом або покриті гліттером, або виконують у техніці "колор-блок" (ремінь у такому випадку роблять зі замші або шкіри контрастного відтінку).

Сумка з верхньою ручкою зі шкіри чорного кольору. Верхня ручка має ланцюжок, знімний регульований плечовий ремінь, пряжку з дизайнерським гравіруванням, задній прорізний кишеньку, матові фурнітури кольору рожевого золота, потайну прорізну кишеню з клапаном спереду, внутрішню нашиту кишеньку та замшеву підкладку.

lwh: 190x130x80 mm

Вас може зацікавити: