BOYY Wonton 20 Taupe

BOYY
00-00015340
18890,00
грн.
26446,00
грн.
Перша колекція аксесуарів від Boyy з'явилася у 2006 році. В неї увійшли повсякденні шкіряні сумки-конверти Slash (сьогодні ця модель вважається класичною) та вмісткі кросбоді з великою квадратною пряжкою.

Поступово до колекції були додані мініатюрні клатчі та сабо. Через рік на аксесуарах з'явилися круглі вставки замість квадратної пряжки: через них пропускають короткі ручки моделі Deon, а також вони прикрашають мініатюрні поясні сумки.

Особливими знаками марки вважають моделі Bobby з двома круглими ручками, Karl у формі трапеції та Romeo з прямою металевою ручкою. Кожен сезон дизайнери оновлюють їх, використовуючи нові матеріали. Сумки шиють з металізованої шкіри з голографічним ефектом або покритої глітером, або виконують у техніці color block (ремінець у цьому випадку роблять з замші або шкіри контрастного відтінку).

Ця сумочка виконана з гладкої телячої шкіри з підкладкою з телячої замші. Вона має підсилений край з металевою застібкою, з'єднувані подвійні ручки для переноски, внутрішній карман, регульований та знімний кожаний плечовий ремінь та металеві ніжки у основі для захисту.

Тип: Сумки

lwh: 200x150x130 mm

Вас може зацікавити: